Publicatie Bundel ‘Dansen’

Volg hier het laatste nieuws over de publicatie van het boek ‘Dansen’.

‘Dansen’ is een bundeling van blogs tussen 12 oktober 2017 en 19 juli 2019. In de nacht van 12 op 13 oktober 2017 deed ik een zelfmoordpoging die de eerste in een lange reeks bleek te zijn. Op 19 juli 2019 koost ik voor het leven en om te vechten tegen mijn suïcidaliteit.

Het waren bewogen jaren die ik beschrijf in een aantal op zichzelf te lezen blogs over mijn leven en hoe ik langzaam minder psychiatrisch en meer mens wordt.

Update 30-11-2020:

Trouwe lezers zullen het wel merken. Ik schrijf een stuk minder blogs dan normaal. Dit komt niet alleen omdat mijn favoriete werkplek (een café of restaurant) niet beschikbaar is, maar omdat ik ook druk bezig ben met de voorbereiding van de publicatie van ‘Dansen’.

Als het goed is, is 1 december 2020 de oprichtingsdatum van mijn eenmanszaak genaamd ‘Lonneke’s Levensdans’. Op 11 december heb ik een afspraak staan bij de Kamer van Koophandel om te tekenen. Je hoort het dus goed, binnenkort heb ik mijn eigen bedrijf zodat ik volgens alle regels mijn boek aan jullie kan verkopen.

Ik ben op de achtergrond dus ook druk bezig met de overgang van blogwebsite naar verkoopwebsite. Zodra ik weet wanneer het boek naar de drukker gaat, gooi ik de webwinkel open zodat jullie een gesigneerd exemplaar van de allereerste druk kunnen bestellen in de voorverkoop.

En als ik dan toch bezig ben met een eigen zaak oprichten… vanaf morgen ben ik officieel in te huren als spreker. Op een later moment zullen ook mijn secretaressecapaciteiten in te huren zijn. Maar eerst ga ik morgen lekker dansen op mijn verjaardag.

Update 17-11-2020:

Ik heb te horen gekregen dat ik waarschijnlijk uiterlijk begin december het manuscript terug krijg van de tekstredactie. Ondertussen zit ik zelf ook niet stil en breng ik ook nog wat kleine wijzigingen aan. Daarna moeten er natuurlijk nog heel erg veel gebeuren zoals de vormgeving van de binnenkant en de teksten voor de achterzijde.

Het betekent wel dat wel dat we keurig op schema liggen voor publicatie in januari en dat ik langzamerhand moet nadenken over juridische en financiële consequenties, en hoe ik van een blog-pagina een webshop maak.

Ik hou jullie op de hoogte.

Update 01-10-2020:

Ik heb aan uitgeverij Tobi Vroegh opdracht gegeven het boek bij hen als ‘Werk in Opdracht’ uit te geven. Zij beginnen nu aan de tekstredactie. Als alles voorspoedig verloopt zal begin januari het boek te koop zijn.

Update 21-8-2020:

Na een rondgang langs diverse uitgeverijen ben ik ook bij de laatste afgewezen. Alleen ditmaal met een hele uitgebreide afwijzingsbrief. Ik heb besloten het boek nu in eigen beheer uit te gaan geven en ben op dit moment offertes aan het aanvragen voor een (tekst)redacteur, promotiemogelijkheden, drukkosten, grafisch vormgever, enzovoorts. Ik hou jullie op de hoogte.