Publicatie Bundel ‘Dansen’

Volg hier het laatste nieuws over de publicatie van het boek ‘Dansen’.

‘Dansen’ is een bundeling van blogs tussen 12 oktober 2017 en 19 juli 2019. In de nacht van 12 op 13 oktober 2017 deed ik een zelfmoordpoging die de eerste in een lange reeks bleek te zijn. Op 19 juli 2019 koost ik voor het leven en om te vechten tegen mijn suïcidaliteit.

Het waren bewogen jaren die ik beschrijf in een aantal op zichzelf te lezen blogs over mijn leven en hoe ik langzaam minder psychiatrisch en meer mens wordt.

Update 21-8-2020: Na een rondgang langs diverse uitgeverijen ben ik ook bij de laatste afgewezen. Alleen ditmaal met een hele uitgebreide afwijzingsbrief. Ik heb besloten het boek nu in eigen beheer uit te gaan geven en ben op dit moment offertes aan het aanvragen voor een (tekst)redacteur, promotiemogelijkheden, drukkosten, grafisch vormgever, enzovoorts. Ik hou jullie op de hoogte.