Jantje

Jantje ging eens pruimen plukken, als eieren zo groot….
Gisteren schreef ik een rondeel over Jantje. Een andere Jantje. Maar wel een Jantje die ook van lekker eten houdt.
Ik herinnerde me namelijk dat Jantje vroeg hoe je inbreekt in Avifauna, want hij had een flamingo nodig. We waren met de vrijwilligers van het lotgenotencafé koffie aan het drinken aan de bar. Jantje had een kookboek gevonden met Romeinse recepten.
Ik herinner me dat Jantje vroeg hoe je inbreekt in Avifauna, want hij had een flamingo nodig. Een vraag die me deed herinneren aan de absurdistische gesprekken die ik had aan de bar bij mijn studentenvereniging. Jantje liet me het recept lezen en er stond dat je ook een papagaai kunt gebruiken.
Ik herinner me nog dat Jantje vroeg hoe je inbreekt in Avifauna, want hij had een flamingo nodig. We waren toen koffie aan het drinken aan de bar van het lotgenotencafé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *