De Apotheek


Als je dagelijks een indrukwekkende hoeveelheid medicatie slikt, dan moet je een indrukwekkende hoeveelheid medicatie meenemen op vakantie. Naast je baxterrol, je losse medicatie en uiteraard standaardingen als paracetemol en ORS.
En als je een indrukwekkend hoge lithiumspiegel hebt waarbij je hebt gemerkt dat isotonische sportdrank erg helpt, dan is de hoeveelheid poeder dat je mee wilt nemen ook vrij indrukwekkend.
En als je een indrukwekkende hoeveelheid medicatie slikt en een ernstige chronische aandoening hebt, moet je ook een indrukwekkende stapel medische papieren meenemen inclusief een Engelse en Franse vertaling.
Kortom; hoewel ik dit keer een stuk efficiënter heb gepakt neem ik dankzij deze apotheek net zoveel spullen mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *