Hoogtevrees

Het zal voor mijn vader niet altijd gemakkelijk zijn geweest om naast mijn moeder naar onze vakantiebestemming te reizen. Zo vond ze het prettig om haar voeten op het dashboard te leggen waarmee ze het zicht op de rechter buitenspiegel blokkeerde. Of, als ze even weg sukkelde, heel hard ‘Jac, stop’ te roepen bij het weer wakker worden. En hoe vaak ze zei bij het kaartlezen: ‘Ow, we hadden deze afslag moeten hebben.’ weet ik niet meer.
Gelukkig kon mijn vader bij het naderen van de eindbestemming haar altijd op stang jagen door naar boven te wijzen en te zeggen: ‘Kijk, daar moeten we zijn. Leuk hè.’
Ik ben dan ook erg benieuwd hoe ze het had gevonden om met mij over smalle fietspaden te fietsen en aan beide zijden dit prachtige uitzicht mogen hebben (+/- 10 meter)
Dag 9: Sedan-Florenville
Dagafstand: 44,05 km
Totale afstand: 549 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *