Verwennen

Hoewel ik eieren en yoghurt haast altijd wel in huis heb, kun je me echt verwennen met een verse salade, fuet of waterijsjes. Zelfgemaakte curry of nasi. Witte chocolade. Tosti’s. Gevulde pepertjes met roomkaas. Versgebrande pistachenoten.
Ik mis ze niet, want onderweg is de beste verwennerij die je van collega’s kunt krijgen een hard gekookt ei of een bakje yoghurt. Hoe meer eiwitten hoe beter. Elke keer als ik een supermarkt nabij de camping tref koop ze ook en deel ik de overtolligen uit aan mijn collega’s.
Maar deze vijf zijn, bij gebrek aan fietscollega’s op de camping, helemaal voor mij alleen. Net zoals de bakjes yoghurt die ik al op heb. Jummie.
Dag 18: Autet-Gray
Dagafstand: 23,49 km
Totale afstand: 917 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *