Ikea benamingen

Mijn leesboeken staan gebroederlijk met mijn oude studieboeken in mijn slaapkamer, netjes opgeborgen in een Billy. Onmisbaar in iedere studentenkamer en eigenlijk nog steeds in mijn volwassen dames huis. Mijn fotoboeken huizen in mijn grote, vierkante Kallax. De losse foto’s huizen in twee Tjena’s. Aan de Kallax vast zit een bureau dat dezelfde naam draagt. Förnard ligt op mijn bureau te wachten tot ik tijd heb om weer in mijn dagboek te schrijven.
Het is nu echter tijd om met behulp van Kavalkad en Grunka een lekker ei te bakken voor een eenvoudige avondmaaltijd. Uiteraard eet ik die met Mopsig van Kalas. Ik ga lekker zitten aan mijn Lisabo op één van mijn vier Ingolfs. Voor het comfort heb ik destijds een paar Malinda’s aangeschaft.
Strakjes ga ik lekker douchen, mijn spulletjes keurig geordend met behulp van Voxan en me afdrogen met een zachte Flodalen. Daarna kruip ik in mijn Neiden op mijn zachte Malfors onder mijn heerlijk warme Grusbad.
Maar dat is voor straks.
Na de maaltijd, als de afwas is gedaan en staat uit te druipen in Flundra, kruip ik lekker in een hoekje van mijn Lidhult onder mijn Jennyann. De thee schenk ik uit Sommar in Denera. Terwijl die staat af te koelen pak ik mijn Lenny die gisteren, eindelijk, is binnen gekomen om zo vlak voor bedtijd nog even mijn zus te appen. De fabrikant van mijn nieuwste smartphone doet ook aan Ikea benamingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *