Camping Leeuwerikkenveld


Er bestaan veel verschillende momenten in een dag. En vanmorgen maakte ik er vijf mee binnen uur.
Er zijn momenten om te vergeten, zoals het gevoel waarmee ik opstond. Er zijn momenten om te ‘zijn’ zoals tijdens het praatje met de mede-campinggast. Er zijn momenten om te verwonderen zoals door aangename gastvrijheid. Er zijn momenten om te koesteren zoals een wandeling door een prachtige tuin. Er zijn momenten om te genieten zoals van verse broodjes met warme koffie op een terras in een kas.
En soms zijn er zijn momenten om nooit meer te vergeten. Een aangenaam en liefdevol gesprek met een campingeigenaar die mij als een ware pelgrimsvader weer moed gaf om verder te gaan met mijn reis. En daarmee doel ik niet op mijn fietstocht naar Mouthier-en-Bresse, maar op de reis door mijn leven.
Lenter-Profandville
Dagafstand: 70,01 km
Totale afstand: 338 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *