Het groene boekje

Ooit kwam er een groen boekje op de markt dat bepaalde dat we voortaan pannenkoeken en koninginnesoep zouden eten.
Momenteel reis ik met een ander groen boekje en onderweg pluk ik mijn medelanders er zo tussenuit. Iedereen heeft zijn eigen bijzondere constructie gevonden om het boekje op zijn stuurtas te binden aangezien de maker zo slim was ze groter te maken dan de grootste stuurtas kan herbergen. Met mijn mede-groene-boekjes-gangers wissel ik ervaringen uit over campings die niet op de kaart staan, slechte fietspaden, lastige klimmetjes, bijtende honden en handige apps.
Vanaf nu zal het wel wat rustiger worden want de groene-boekjes-gangers naar Santiago zijn zojuist afgeslagen. Ik zal ze missen.
Dag 6: Profondville-Givet
Dagafstand: 48,20 km
Totale afstand: 386 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *