Update publicatie bundel ‘Dansen’

‘Dansen’ is een bundeling van blogs tussen 12 oktober 2017 en 19 juli 2019. In de nacht van 12 op 13 oktober 2017 deed ik een zelfmoordpoging die de eerste in een lange reeks bleek te zijn. Op 19 juli 2019 koost ik voor het leven en om te vechten tegen mijn suïcidaliteit.

Het waren bewogen jaren die ik beschrijf in een aantal op zichzelf te lezen blogs over mijn leven hoe ik langzaam minder psychiatrisch en meer mens wordt.

Update 30-11-2020:

Trouwe lezers zullen het wel merken. Ik schrijf een stuk minder blogs dan normaal. Dit komt niet alleen omdat mijn favoriete werkplek (een café of restaurant) niet beschikbaar is, maar omdat ik ook druk bezig ben met de voorbereiding van de publicatie van ‘Dansen’.

Als het goed is, is 1 december 2020 de oprichtingsdatum van mijn eenmanszaak genaamd ‘Lonneke’s Levensdans’. Op 11 december heb ik een afspraak staan bij de Kamer van Koophandel om te tekenen. Je hoort het dus goed, binnenkort heb ik mijn eigen bedrijf zodat ik volgens alle regels mijn boek aan jullie kan verkopen.

Ik ben op de achtergrond dus ook druk bezig met de overgang van blogwebsite naar verkoopwebsite. Zodra ik weet wanneer het boek naar de drukker gaat, gooi ik de webwinkel open zodat jullie een gesigneerd exemplaar van de allereerste druk kunnen bestellen in de voorverkoop.

En als ik dan toch bezig ben met een eigen zaak oprichten… vanaf morgen ben ik officieel in te huren als spreker. Op een later moment zullen ook mijn secretaressecapaciteiten in te huren zijn.

Maar eerst ga ik morgen lekker dansen op mijn verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *