Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Dit dus niet.
Deze twee pakketjes heb ik vandaag verstuurd naar campings op 1/3 en op 2/3 van mijn route die ik over anderhalve week ga starten. Mouthier-en-Bresse zal dan mijn eindbestemming zijn. Het route-boekje gaf als tip dat het mogelijk is om leesboeken naar jezelf toe te sturen zodat je ze niet allemaal hoeft mee te sjouwen tijdens je fietstocht.
Dit zijn  pakketjes met handige doch niet onmisbare vakantie-items. Er zitten vier  “ik-hoef-alleen-nog-maar-heet-water-en-zout-toe-te-voegen” maaltijden in, vijf staafjes oploskoffie, acht zakjes thee, tien staafjes suiker, zeven potjes jam, vijf doosjes hagelslag, een flesje shampoo, een flesje doucheschuim, een flesje zonnebrandcrème, een tube tandpasta, twee porties wasmiddel.
En aangezien dit bij elkaar nog best groot bleek te zijn, besloot ik geen boeken naar mezelf te sturen, maar deze twee gemaks-pakketjes. Ik ben benieuwd of ik ze ook daadwerkelijk aan ga treffen en ik zal vast de Franse vertaling van ‘heeft u een pakketje voor mij?’ alvast uit mijn hoofd gaan leren. En anders wordt er net iets vaker gebruik gemaakt van de Supermarché’s die ik afgelopen maandag in mijn route-boekje heb getekend.pakketje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *